Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Mesures sanitàries a l'estudi.

Mesures sanitàries a l'estudi.

Després de l'aturada per Covid-19 hem reprès l'activitat tant en rodatges com l'estudi amb tot un seguit de mesures sanitàries.

Pel que fa a l'enregistrament de veus en off estem treballant principalment amb connexions remotes amb els nostres locutors a través de diferents tipus de connexió:

Source Connect
Audiomovers
SessionLinkPro

També enllacem la sessió a Zoom perquè els nostres clients puguin seguir la sessió en temps real i donar les indicacions que creguin oportunes tant al locutor com al nostre equip tècnic.

Per als projectes que ho requereixen també podem fer enregistraments en l'estudi habilitant una sala pel locutor una altra sala per als clients i una tercera sala pel tècnic, així els tres poden estar treballant sota un mateix sostre en tres sales comunicades a través de finestrals.

De la mateixa manera, també podem fer visionats en línia i visionats presencials habilitant una sala d'ús exclusiu per al client amb comunicació a través d'un finestral.

Quant als rodatges seguim les recomanacions de l'APSA (Associació de Professionals de l'So Audiovisual) que a través de l'AAA (Agrupació d'Associacions de l'Audiovisual) ha exposat juntament amb altres departaments de el sector audiovisual les recomanacions preventives a seguir.

Tant en l'estudi com a la maleta de rodatge sempre portem màscares, gel desinfectant i guants de nitril. A més en l'estudi tenim una màquina d'ozó per a desinfectar tot l'espai de treball d'un dia a l'altre.